Author Topic: FreeICE V3 Bug Report thread  (Read 59687 times)

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #30 on: May 12, 2013, 06:58:08 PM »
if you use the correct flash uninstaller you can reinstall any flash version without reinstalling windows,,
both files are in the freeice update thread link

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #31 on: May 12, 2013, 07:54:47 PM »
still can't connect to your pc via team

Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #32 on: May 13, 2013, 12:06:19 AM »
Nup, should be able to pick up the folders inside to path, I will test tonight and put an mp3 in the root.

Bug: movies search button doesn't bring up a window/prompt. Won't list folders when clicking folder.

More to come

Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #33 on: May 13, 2013, 03:43:44 AM »
work laptop win7 x64

Music screen:
shuffle, repeat, bin buttons dont respond to clicks.
viz doesnt go full screen.
EQ: needs "flat"option, and maybe a save custom
Clicking albumart picture does nothing.
seek buttons does not work
when on the last track of the playlist, clicking next button doesnt go to the top of the list. (orig V3works)

Movie Screen:
hit the bug where movies needed to be named and tagged. but have grabbed 3 movies and put them in their own folder, updated xml path, built database fine.
cant get it to list the movies when browsing by folder.. hitting the up/down buttons the slider moves but no list in the middle.
clicking the music note button returns me to genre, folder, etc list. search button does not respond.

GPS Screen:
auto find still works perfectly. finds and embeds destinator, will have to test app focus in the car thou.
no issues at this point.


Will update this post as i get to test
« Last Edit: May 13, 2013, 04:27:33 AM by ephect »

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #34 on: May 13, 2013, 06:16:11 AM »
cheers ephect , im sure some of these issues are down to your music , i almost disconnected in discuse
when i saw , lololol...

full vis dose work but the button for it is not over the vis its just above it , need to make that more clear
albumart will do nothing
seel buttons ??? you mean next/prev in media ??? they do work
last track hit next top of list , to be honest did not know it did that lolol

i'll have to look into movies on yours , you can test , by going to where the files should be in the list .
exit browser without return list to home , open your docs folder check the videobrowser.xml file see whats written

nothing has changed in gps , nor anywhere else in fi , i have only changed the audio and video at this moment

but this is what i was after thank you

Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #35 on: May 13, 2013, 07:19:20 AM »
cheers ephect , im sure some of these issues are down to your music , i almost disconnected in discuse
when i saw , lololol...

full vis dose work but the button for it is not over the vis its just above it , need to make that more clear
albumart will do nothing
seel buttons ??? you mean next/prev in media ??? they do work
last track hit next top of list , to be honest did not know it did that lolol

i'll have to look into movies on yours , you can test , by going to where the files should be in the list .
exit browser without return list to home , open your docs folder check the videobrowser.xml file see whats written

nothing has changed in gps , nor anywhere else in fi , i have only changed the audio and video at this moment

but this is what i was after thank you

bahahah, just grabbed what i could, seriously whats wrong with a bit of cherry pie? :p

will test tonight on the same box you connected to, as that is my new carpc for when i finish the screens. ok. enough rambling for now.

Viz: just tried it and yes it works.. can you please make the full screen tigger area bigger, will not be able to hit it easily in car. :) oh the next viz buttons are cool!

updates to continue

Offline emigrante

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +0/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #36 on: May 13, 2013, 08:00:22 AM »
i thing ephect meant with his "seek"-buttons the same as i meant with my "timeline" and
"fast forward"-buttons.

I try to explain it. in V2B4 i could klick here and the song "jumps" to
e.g. 1min 30sec. That does not work in V3iBass.



otherwise you was able to hold those buttons for lets say 10 sec
to "jump" to that "play time".



Does not work too in V3iBass. hope you understand my explanation in my bad
english.  ;D

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #37 on: May 13, 2013, 08:13:27 AM »
arh i see , ok the reason it dose work is because its not there ,that will have to wait , its on the list

Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #38 on: May 13, 2013, 02:35:08 PM »
same issues on my carpc as work laptop, can't get movies to work..

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #39 on: May 13, 2013, 05:59:30 PM »
ok epecht fixed , left the top txt file telling you what i have done ,,

but basically the db builder was looking for a folder that did not exsit , all working now

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #40 on: May 13, 2013, 07:58:08 PM »
@ephect  shut down your sys ,

fixed video
fixed shuffle
fixed repeat
fixed fullscr vis ( now above vis box


Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #41 on: May 13, 2013, 09:58:52 PM »
Legend, off to work shortly.. Will test with it tonight

Offline ephect

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 390
  • Karma: +3/-0
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #42 on: May 14, 2013, 02:09:24 PM »
ok had a play,  on the pc you fixed.

*videos work, when switching between video and music, the play/pause/stop button got mixed up and displayed both play and pause.
*full screen viz: the larger trigger is heaps better, but this will be too confusing..  clicking above the viz to tigger the viz kinda doesnt make sense and it doesnt feel natural
*Music screen, Bin icon doesnt bin the playlist.
*Music screen, with shuffle on, clicking next track button, over and over and watching the tracks as it "shuffles" it begins to get stuck on 1st track and last track then FI will error and close.

had a brief play on my work pc, didnt get videos going, but didnt really try that hard due to work.

again i will turn on my carpc if you can be bothered and check out that script. sorry i havent had the chance today to check and provide feedback.

gimme 30-60 and i'll get the pc on and configured for you.

EDIT: Mate awesome work on shuffle setting being remembered on close!!!!!

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #43 on: May 14, 2013, 05:34:41 PM »
ok bud i'm back on it for a bit tonight , don't know how i will get , lot to docharity wise , ready for a show on sunday...

i also would like to take this moment to thank both of you for helping in testing , i jump about so much to different code screens , .net,flash, ai , i sometimes miss , like last night , was working with the wrong swi , doh!!!
and thanks to ephect for allowing me to destroy his sys these last few nights ,

cheers guys ,

more to come

carputer1

  • Guest
Re: FreeICE V3 Ibass Report thread
« Reply #44 on: May 14, 2013, 08:28:51 PM »
Ok guys

Tonight

Fixed - delete in player (oh this is del track not clear list)
Fixed - list top/bottom levels
Changed - list font top now bold and two sizes bigger
Added - a browse folder script to end of installer, optional, this sets music/video paths

Confirmed issues

GPS embed,
Shuffle returns to first track
Full scr vis / thinking time , can't go over vis won't work, will think of something
Skin version on splash and settings wrong
Resume setting in settings not holding value to show on/off
Tag at top not show video tag when in video

Update files soon guys